ЗМІ дізналися, де може пройти друга зустріч Трампа з Кім Чен Ином

ЗМІ дізналися, де може пройти друга зустріч Трампа з Кім Чен Ином

Укрінформ
Північна Корея вивчає можливість проведення у Швейцарії ймовірного другого саміту між лідером КНДР Кім Чен Ином та президентом США Дональдом Трампом.

Про це повідомляє The Japan Times із посиланням на дипломатичні джерела.

"Північна Корея шукає місце у Швейцарії для проведення ймовірного другого саміту між своїм лідером Кім Чен Ином та президентом США Дональдом Трампом", - йдеться у повідомленні.

За словами співрозмовників видання, північнокорейські дипломати вже вирушили до Берна, Давоса та Женеви, щоб дізнатися про наявність міжнародних конференц-залів і готелів, які можуть бути використані не лише для двостороннього саміту, а й для перемовин за участю Китаю та Південної Кореї.

Зазначається, що сам лідер КНДР деякий час навчався у Берні, а Женева розглядалася як імовірне місце проведення першого саміту між Дональдом Трампом й Кім Чен Ином.

Читайте також: Трамп вірить, що Кім Чен Ин хоче "іншого майбутнього" для КНДР

Розглядається також можливість проведення другого саміту у Давосі, де проводиться щорічний Всесвітній економічний форум.

Раніше повідомлялося, що президент США Дональд Трамп може провести другий раунд перемовин з лідером КНДР Кім Чен Ином у вересні у Нью-Йорку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-