Кремль продовжує вмовляти Мей приїхати на ЧС-2018 - The Guardian

Кремль продовжує вмовляти Мей приїхати на ЧС-2018 - The Guardian

Укрінформ
Кремль наполегливо домагається приїзду прем'єр-міністра Британії Терези Мей на Чемпіонат світу-2018, який проходить у Росії.

Про це повідомляє видання The Guardian.

"Москва намагається схилити прем'єр-міністра (Терезу Мей - ред.) до того, щоб вона відмовилася від свого бойкоту через отруєння в Солсбері після успіху Англії (вихід країни до чвертьфіналу ЧС - ред.)", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що після того, як збірна Англії з футболу обіграла Колумбію в серії пенальті та вийшла до чвертьфіналу чемпіонату світу, Росія знову надіслала Мей запрошення відвідати ЧС-2018.

За даними видання, британський прем'єр раніше отримувала кілька запрошень відвідати матчі за участю збірної Англії, однак вона не приймала їх.

Читайте також: Лондон побоюється негативного впливу на Трампа зустрічі з Путіним – The Times

Досі на Даунінг-стріт заявляли про рішучість прем'єр-міністра і британської політичної еліти бойкотувати ЧС-2018 через отруєння в Солсбері екс-агента Сергія Скрипаля, до якого, за словами офіційного Лондона, причетна РФ.

Як відомо, Чемпіонат світу в Росії розпочався 14 червня. Представники влади низки країн, зокрема Великої Британії, Австралії, Канади, Ісландії, Польщі, Фінляндії та України оголосили намір бойкотувати чемпіонат у Росії.

Фото: Olivier Hoslet/EPA

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-