Вбивство сина політолога у Молдові: у підозрюваного знайшли цілий арсенал

Вбивство сина політолога у Молдові: у підозрюваного знайшли цілий арсенал

Фото
Укрінформ
Молдавські правоохоронці в ході розслідування кримінальної справи про вбивство сина політолога Анатола Церану Теодора виявили у квартирі підозрюваного залізний сейф, де зберігалися кілька видів вогнепальної зброї.

Інформацію про це підтвердили в Генеральному інспектораті поліції, повідомляє власний кореспондент Укрінформу в Молдові.

Згідно з оприлюдненими даними пістолетом CZ P-10C, з якого були зроблені смертельні постріли, підозрюваний володів на легальних умовах.

Крім цього, в квартирі підозрюваного знайшли цілий арсенал зброї, яким він володів на законних підставах: пістолет Glock 19 калібру 9x19 мм, довгоствольна рушниця CZ-858 калібру 7,62x39 мм, а також пістолет Макарова калібру 9x18 мм.

Вбивство сина політолога

Як повідомляв Укрінформ, у ніч проти суботи в Кишиневі був застрелений в квартирі син відомого в Молдові політолога Анатола Церану, 30-річний Теодор Церану. На місці було затримано 32-річного чоловіка.

За попередніми даними, між чоловіками виник конфлікт, що завершився стріляниною. На тілі убитого Теодора Церану поліцейські виявили три вогнепальні поранення.

Читайте також: У Кишиневі застрелили сина відомого молдавського політолога

Якщо вину затриманого буде доведено, йому загрожує тюремне ув'язнення терміном до 15 років.

 Батько вбитого - відомий у Молдові політичний аналітик 66-річний Анатол Царану. Він був послом Республіки Молдова у Москві. Свого часу політолог входив до керівництва партії «Наша Молдова». На сьогодні він є директором кишинівського Центру стратегічних досліджень та політичного консалтингу «Politicon».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-