Стрілянина у редакції Capital Gazette: поліція США розповіла подробиці

Стрілянина у редакції Capital Gazette: поліція США розповіла подробиці

Укрінформ
Американська поліція встановила особу чоловіка, який влаштував стрілянину в редакції Capital Gazette в Аннаполісі штату Меріленд.

Про це повідомляє CBS News з посиланням на джерела в правоохоронних органах. 

"Підозрюваного у смертельній стрілянині в будівлі, де знаходиться редакція газети штату Меріленд, ідентифікували як 38-річного Джаррода Рамоса з Лорелу, штат Меріленд", - йдеться у повідомленні.

Його взяли під варту, він відмовився співпрацювати зі слідством.

Особу стрільця вдалося встановити завдяки базі даних паспортів і водійських прав, оскільки сам зловмисник відмовився співпрацювати зі слідством і пошкодив собі кінчики пальців, щоб унеможливити ідентифікацію за відбитками.

За інформацією поліції, атака на редакцію була спланованою. Під час неї він використовував рушницю.

Згідно з повідомленнями Рамоса в Twitter, він багато років судився з Capital Gazette через звинувачення в наклепі. У 2011 році чоловіка судили за насильство і переслідування відносно якоїсь жінки, причому Рамос визнав свою провину. Однак коли про його справу написала газета, чоловік подав до суду, називаючи статтю наклепом. Суддя прийняв сторону видання.

Читайте також: Невідомий розстріляв редакцію газети у США - загинуло п'ятеро людей

Як повідомлялося, внаслідок стрілянини чоловіка у редакції газети Capital Gazette у місті Аннаполіс в американському штаті Меріленд загинуло п'ятеро людей. ЗМІ повідомляють про 20 поранених осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-