"Мені все одно": напис на куртці Меланії Трамп спричинив скандал

Укрінформ
Меланію Трамп піддали критиці за куртку, в якій вона поїхала в центр утримання дітей нелегальних мігрантів в Техасі. На задній стороні був напис: "Мені правда все одно, а вам?" ("I really do not care do u?").

Про це повідомляє BBC Україна.

Речниця першої леді, яка до шлюбу з Трампом багато років займалася модельним бізнесом, заявила, що ніякого прихованого сенсу в виборі одягу не було.

Але куртка від фірми Zara вартістю 39 доларів викликала обурення в соцмережах.

Сам Дональд Трамп пізніше написав у Twitter:  "Фраза "Мені правда все одно, а вам?", написана на задній стороні куртки Меланії, стосується ЗМІ, які розповсюджують фейкові новини. Меланія зрозуміла, наскільки вони брехливі, і тепер їй насправді все одно! "- написав президент.

Проте тисячі користувачів Twitter відразу ж стали критикувати Меланію Трамп та її не надто завуальоване послання.

"Треба розуміти: Меланія Трамп не просто так одягла в цю поїздку 30-доларову куртку, яка абсолютно випадково опинилася в її гардеробі, повному дорогого дизайнерського одягу. Це було зроблено навмисно", - написав користувач Денізджан Граймс.

"Меланія, яка відправилася на кордон в куртці з написом "Мені все одно", - це, мабуть, найбільш відірваний від реальності вчинок з часів Марії-Антуанетти", вважає користувач Роб Ройєр.

В Техасі перша леді зійшла з трапу вже в іншій куртці і проігнорувала запитання журналістів.

Читайте також: Білий дім підтвердив підготовку візиту радника Трампа до Росії

Речниця Меланії Трамп в Twitter звинуватила американську пресу в тому, що журналісти приділяють занадто багато уваги гардеробу Меланії, а не самому візиту.

"Сьогоднішня зустріч з дітьми в Техасі була дуже продуктивною. Якби ЗМІ витрачали більше часу і зусиль, розповідаючи про те, що вона робить, і про її спроби допомогти дітям, а не на обговорення її одягу, то ми б досягли набагато більшого для цих дітей", - до цього твіта Стефані Гришам додала два хештега: #ЇйНеВсеОдно та #ЦеПростоКуртка.

Меланія Трамп знову одягла куртку Zara, коли прибула до Вашингтону.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-