Білий дім підтвердив підготовку візиту радника Трампа до Росії

Білий дім підтвердив підготовку візиту радника Трампа до Росії

Укрінформ
Радник Білого дому з питань національної безпеки Джон Болтон здійснить візит до Росії наступного тижня з метою підготовки можливої зустрічі президентів США і РФ.

Про це повідомив у четвер в Twitter речник Ради національної безпеки США Гаррет Маркус.

"25-27 червня радник (президента США – ред.) з питань національної безпеки Джон Болтон зустрінеться із союзниками США в Лондоні та Римі, щоб обговорити питання національної безпеки, а також відбуде до Москви для обговорення можливої зустрічі президентів Трампа й Путіна", - зазначив посадовець.

Офіційне підтвердження Білого дому з'явилося після заяви російської сторони про те, що в Москві готують переговори з Джоном Болтоном наступного тижня.

Читайте також: Лондон побоюється негативного впливу на Трампа зустрічі з Путіним – The Times

Як повідомляв Укрінформ, раніше західні ЗМІ повідомили про підготовку зустрічі Трампа і Путіна, яка може відбутися в період перебування президента США в Європі. При цьому зазначалося, що американська сторона хоче спланувати зустріч з Путіним або до саміту НАТО в Брюсселі (11-12 липня), або після візиту Трампа до Великої Британії, запланованого на 13 липня. Ймовірне місце проведення зустрічі президентів США і Росії – Відень, де розташована штаб-квартира ОБСЄ, членами якої є обидві країни.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-