Папа Римський вважає аморальним рішення Трампа щодо сімей мігрантів

Папа Римський вважає аморальним рішення Трампа щодо сімей мігрантів

Укрінформ
Папа Римський Франциск розкритикував адміністрацію президента США Дональда Трампа через відокремлення мігрантських сімей на мексиканському кордоні.

Про це він розповів у інтерв'ю Reuters.

"Папа Франциск розкритикував політику адміністрації Трампа щодо відокремлення мігрантських сімей на кордоні з Мексикою, додавши, що популізм не є відповіддю на світові міграційні проблеми", - йдеться у повідомленні.

Він також додав, що підтримує американських католицьких єпископів, які назвали відокремлення дітей від батьків таким, що суперечить католицьким цінностям, та "аморальним".

Читайте також: Трамп стверджує, що в Німеччині замовчуються дані про злочини мігрантів

Раніше генеральний прокурор США Джефф Сешнс заявив, що мігранти із Центральної Америки, що незаконно перетинають кордон із США, можуть бути розлучені зі своїми дітьми. Влада країни може звинуватити у незаконному проникненні лише батьків, але не дітей. При цьому, діти не можуть бути відправлені до тих самих місць ув'язнення, що й їхні батьки. Їх відправляють в окремі притулки, які розміщені в тому числі у приміщеннях колишніх супермаркетів.

Перша леді США Меланія Трамп також розкритикувала політику адміністрації американського президента щодо відокремлення дітей від батьків-мігрантів, що нелегально потрапили до Сполучених Штатів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-