Представники кампанії Трампа визнали новий епізод контакту з росіянами

Представники кампанії Трампа визнали новий епізод контакту з росіянами

Укрінформ
Двоє колишніх офіційних представників передвиборчого штабу Дональда Трампа Роджер Стоун і Майкл Капуто розповіли про раніше невідому зустріч з росіянином, який пропонував кампанії Трампа комромат на Гілларі Клінтон за $2 мільйона.

Про це розповів сам Роджер Стоун у інтерв'ю американському виданню The Washington Post.

За словами Стоуна, зустріч відбулася наприкінці травня 2016 року в штаті Флорида, коли ще не було відомо, хто буде обраний на з'їздах Демократичної і Республіканської партій у якості єдиних кандидатів на президентських виборах.

"Чоловік, який назвав себе Генрі Грінбергом, запропонував компромат на Гілларі Клінтон, ймовірного противника Трампа від Демократичної партії на майбутніх президентських виборах", - розповів Стоун.

На зустрічі Грінберг не розкрив детального змісту компрометуючої інформації, однак назвав її ціну – $2 млн. Стоун розповів, що відхилив пропозицію чоловіка з російським акцентом.

Читайте також: Адвокат Трампа: розслідування втручання РФ у вибори "майже незаконне"

Як зазначає видання, до організації цієї зустрічі був долучений інший співробітник кампанії Трампа – Майкл Капуто, який займався питаннями комунікації.

При цьому, ні Капуто, ні Стоун не повідомили про зустріч під час розслідування Конгресу США, однак про це знали слідчі спецпрокурора Роберта Мюллера. Як зауважується в наступній публікації The Washington Post, Стоун і Капуто "можуть мати реальні проблеми", якщо з'ясується, що ця інформація якимось чином пройшла повз розслідування, в тому числі Конгресі США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-