VIP-вʼязень: Манафорт провів свою першу ніч у камері

VIP-вʼязень: Манафорт провів свою першу ніч у камері

Укрінформ
Колишній керівник передвиборчої кампанії Дональда Трампа Пол Манафорт провів свою першу ніч у в'язниці у VIP-камері.

Про це повідомляє газета New York Post.

«Пол Манафорт, колишній керівник президентської передвиборчої кампанії Трампа у 2016-му, провів свою першу нічу (із п'ятниці на суботу) у федеральній тюрмі у Вірджинії – де його місцеперебування визначено як «VIP», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, Манафорт перебуває під вартою у в’язниці Northern Neck Regional Jail у місті Ворсоу у Вірджинії, що приблизно за 144 км на південь від Вашингтона.

За інформацією видання, Манафорта посадили у в’язницю в п’ятницю о 20:22 за місцевим часом.

Читайте також: Манафорта взяли під варту в залі суду

Як повідомлялося, 15 червня Окружний суд Вашингтона змінив Манафорту запобіжний захід з домашнього арешту на тримання під вартою після того, як спецпрокурор Роберт Мюллер, який розслідує втручання Росії у президентські вибори в США, висунув нові звинувачення проти Манафорта, а також його помічника Костянтина Килимника. Мюллер звинуватив їх у перешкоджанні правосуддю, а також у змові з метою перешкоджання правосуддю. За свідченнями прокурорів, Манафорт і Килимник намагалися перешкодити появі нових свідчень з боку двох свідків, які проходять у справі.

Президент США Дональд Трамп дуже емоційно прокоментував рішення суду про арешт Манафорта, який очолював виборчий штаб під час президентської кампанії 2016 року.

"Вау, що за жорстке рішення для Пола Манафорта, який представляв Рональда Рейгана, Боба Доула і багатьох інших провідних політиків і кампанії. Я і не знав, що Манафорт ватажок мафії", - написав Трамп на своїй сторінці в Twitter в п'ятницю, 15 червня.

фото: New York Post

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-