Манафорта взяли під варту в залі суду

Манафорта взяли під варту в залі суду

Укрінформ
Федеральний суддя Округу Колумбія Емі Берман Джексон винесла рішення про взяття під варту колишнього керівника президентської виборчої кампанії Дональда Трампа Пола Манафорта.

Судове засідання відбулося в п'ятницю, повідомляє телеканал CNN.

"Через два тижні після того, як прокурори команди Роберта Мюллера висунули нові звинувачення проти нього (Пола Манафорта – ред.) щодо тиску на свідків, федеральний суддя в п'ятницю припинила дію рішення про взяття його на поруки, що дозволяло Манафорту перебувати під домашнім арештом", - йдеться в повідомленні.

Одразу після оголошення рішення судді Джексон троє судових виконавців помістили звинувачуваного до місця в залі, де перебувають ув'язнені. Крім того, на нього наділи наручники, зазначає телеканал. 

Як повідомляв Укрінформ, минулого тижня Офіс спецпрокурора США Роберта Мюллера, який розслідує втручання Росії в президентські вибори в США, висунув нові обвинувачення проти Манафорта, а також його помічника Костянтина Килимника. Мюллер звинуватив їх у перешкоджанні правосуддю, а також у змові з метою перешкоджання правосуддю. За свідченнями прокурорів, Манафорт і Килимник намагалися завадити появі нових свідчень з боку двох свідків, які проходять по справі.

Читайте також: Спецпрокурор Мюллер висунув нові обвинувачення у "російській справі"

При цьому в документах слідства було вказано, що Килимник пов'язаний з російською розвідкою, а екс-керівник президентської кампанії Трампа Пол Манафорт та його оточення знали про це.

Фото: EPA

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-