Трамп: КНДР і найкраща за всі часи економіка США прокладають шлях республіканцям

Трамп: КНДР і найкраща за всі часи економіка США прокладають шлях республіканцям

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп переконаний, що досягнення його кабінету, зокрема, в переговорах по КНДР, а також економічне зростання в країні, є факторами, що допомагають республіканцям отримати перевагу в осінніх виборах до Конгресу.

Про це він висловився на своїй офіційній сторінці у Тwitter, повідомляє Укрінформ.

"Республіканська партія починає демонструвати дуже гарні показники. Люди починають бачити, що робиться. Результати голосно кажуть самі про себе. Північна Корея і наша найкраща за всі часи економіка прокладають шлях!" – написав президент США.

Тим не менше, за результатами останніх кількох опитувань щодо виборів, між республіканцями й демократами спостерігається невеликий розрив. Більшість досліджень віддають невелику перевагу демократам, і принаймні одне стверджує, що Республіканська партія має більшу підтримку виборців.

Зокрема, опитування CBS News/YouGov Battleground Tracker, станом на початок червня зазначило, що демократи можуть отримати 219 місць, республіканці – 216 у Палаті представників, якщо голосування на виборах відбулося б зараз.

Читайте також: Трамп пояснив, навіщо йому Росія у G8

Дослідження Reuters наприкінці травня визначило перевагу (на шість місць) республіканців, однак зараз, за його даними, демократи мають позитивну динаміку.

Так звані проміжні вибори до Конгресу США відбудуться 6 листопада. На них будуть переобрані всі конгресмени Палати представників, а також третя частина сенаторів США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-