США ввели додаткові санкції проти авіакомпанії з київською

США ввели додаткові санкції проти авіакомпанії з київською "пропискою"

Укрінформ
Офіційний Вашингтон оголосив про введення додаткових санкцій проти авіакомпанії DART Airlines, зареєстрованої в Києві, в рамках пакету обмежень проти Ірану і третіх країн, пов'язаних з протиправною діяльністю Тегерана.

Про це йдеться в офіційному повідомленні Офісу контролю за іноземними активами (OFAC) американського мінфіну, оприлюдненому в середу.

У санкційному переліку компанія зазначена під різними найменуваннями, у тому числі DART Airlines, DART Aircompany, DART Ukrainian Airlines, ТОВ "DART", "ALANNA". Причому всі назви пов'язані з однією юридичною реєстрацією в Києві.

При цьому зазначається, що компанія взаємодіяла з іншим авіаперевізником - Caspian Airlines, і стала об'єктом додаткових санкцій.

Як повідомляв Укрінформ, вперше DART Airlines опинилися в чорному списку OFAC у вересні 2017 року через надання підтримку авіалініям, які здійснювали поставки в Іран і перебували під санкціями.

Читайте також: США запровадили санкції проти двох авіакомпаній з українською "пропискою"

Крім того, у середу Міністерство фінансів США оголосило про введення санкцій проти шести фізичних і трьох юридичних осіб в Ірані, а також банку Al-Bilad Islamic Bank for Investment and Finance (Ліван) та авіакомпанії Al-Naser Airlines (з іракською реєстрацією).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-