Литва і Швеція закликають покарати вбивць Бабченка

Литва і Швеція закликають покарати вбивць Бабченка

Укрінформ
Глави Міністерства закордонних справ Литви Лінас Лінкявічюс і Швеції Маргот Вальстрьом закликали Україну притягнути до відповідальності винних у вбивстві російського опозиційного журналіста Аркадія Бабченка.

Про це вони написали на своїх сторінках у Twitter

"Шокований новиною про вбивство російського опозиційного журналіста Аркадія Бабченка у Києві… Глибокі співчуття його родині й друзям. Відповідальні за цей жорстокий злочин, повинні бути притягнуті до (кримінальної - ред.) відповідальності", - написав Лінкявічюс.

Глава МЗС Швеції Маргот Вальстрьом також наголосила на важливості притягнені до відповідальності вбивць Бабченка.

"Іще один голос заглушили. Жахнуло вбивство російського журналіста Аркадія Бабченка у Києві - останнє серед опозиційних журналістів, яких убили в Росії та за кордоном. Важливо, щоб винні були притягнуті до відповідальності. Мої співчуття його родині", - написала вона.

Читайте також: Убивство Бабченка є замахом на свободу і правду - Мінінформ

Нагадаємо, російський журналіст Аркадій Бабченко, який останнім часом жив в Україні, убитий увечері у вівторок, 29 травня, в Києві на порозі власної квартири.

За фактом вбивства журналіста відкрили кримінальне провадження. Однією з версій вбивства у поліції вважають професійну діяльність журналіста.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-