За дві доби в Молдові в

За дві доби в Молдові в "п'яних" ДТП загинуло двоє дітей і жінка

Укрінформ
Два трагічні дорожньо-транспортні пригоди сталися на дорогах Молдови за останні дві доби: в аваріях загинуло двоє дітей і жінка.

Як поінформували в Національному інспектораті патрулювання, обидві аварії сталися з вини п'яних водіїв, повідомляє власний кореспондент Укрінформу в Молдові.

Згідно з оприлюдненими даними, у ніч з суботи на неділю на одній із центральних вулиць Кишинева автомобіль, за кермом якого був водій добряче напідпитку, який на великій швидкості врізався в рекламний щит. В результаті аварії загинула тримісячний дитина (син водія), що знаходилась в салоні автомобіля, а його дружину доставили в міську лікарню з тяжкими травмами. Сам винуватець аварії відбувся переляком і забиттями.

Читайте також: В Уганді автобус протаранив трактор, два десятки загиблих

Днем раніше в Синжерейському районі на півночі Молдови в аналогічному ДТП загинула однорічна дитина і її мати. Як стало відомо за підсумками розслідування аварії, 24-річний батько дитини перебував за кермом у стані алкогольного сп'яніння та без водійських прав. Водій не впорався з керуванням, з'їхав з траси і врізався в дерево.

Аварія сталася через порушення швидкісного режиму: на момент ДТП швидкість автомобіля перевищувала 90 км/год при дозволених на цій ділянці дороги швидкості в 50 км/ч.

Молдавські журналісти назвали минулі два дні «чорними» для доріг країни.

Згідно з оновленим молдавським законодавством, за «п'яне водіння» передбачено позбавлення водійських прав терміном до 4-х років. Після закінчення цього строку, винуватцям аварій доведеться перескладати іспити для отримання нових прав, а також пройти обов'язкові психологічні курси, вартість яких становить 200 євро.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-