Білий дім відправляє передову групу в Сінгапур для підготовки саміту США-КНДР

Білий дім відправляє передову групу в Сінгапур для підготовки саміту США-КНДР

Укрінформ
Офіційний Вашингтон відправляє передову групу до Сінгапуру для організації саміту, запланованого на 12 червня, за участю президента США Дональда Трампа й лідера Північної Кореї Кім Чен Ина.

Про це, як зазначає американське видання Politico, повідомила в суботу речниця Білого дому Сара Сандерс.

"Передова група Білого дому по зустрічі в Сінгапурі відправиться, як було заплановано раніше, для проведення підготовки (саміту – ред.), якщо він матиме місце", - заявила представник адміністрації президента.

При цьому уточнюється, що  групу очолять заступник глави адміністрації Джо Хейгін та спеціальний помічник президента Патрік Кліфтон. 

Як повідомляв Укрінформ, після оприлюдненого в четвер листа президента США Дональда Трампа лідеру КНДР Кім Чен Ину про скасування запланованої на 12 червня зустрічі, вже в п'ятницю глава Білого дому заявив, що переговори все ж можуть відбутися, як було заплановано раніше. 

Читайте також: Сеул зрадів відновленню переговорів Вашингтона й Пхеньяна

Крім того, в суботу пройшла незапланована зустріч між президентом Південної Кореї і КНДР. Переговори відбулися в Пханмунджомі в контексті продовження роботи над проведенням саміту за участю президента США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-