В американській школі знову стрілянина: двоє поранених, нападник під вартою

В американській школі знову стрілянина: двоє поранених, нападник під вартою

Відео
Укрінформ
Щонайменше двоє людей терміново доправлені до лікарні внаслідок стрілянини, що сталась у п'ятницю в середній школі в американському містечку Ноблесвіль, штат Індіана.

Про це повідомив телеканал CNN.

"У середній школі в Ноблесвілі, штат Індіана, у п'ятницю сталася стрілянина", - інформує телеканал із посиланням на представника місцевого шкільного округу.

За інформацією поліції, щонайменше двоє людей внаслідок інциденту доправлені до лікарні. Школа закрита для відвідувачів, учні та персонал евакуйовані.

Читайте також: Стрілянина у школі в США: у нападника було “побажання” до тих, хто вижив

Пожежно-рятувальна служба Ноблесвілля повідомила, що підозрюваного затримали.

"Представники пожежного та поліцейського департаментів перебувають на місці активної стрілянини у школі West Middle School Ноблесвілля. Підозрюваний перебуває під вартою", - зазначається на офіційній сторінці пожежників у Тwitter.

На кадрах з місця події видно, як учні залишають будівлю навчального закладу, сідають у шкільні автобуси і їдуть. Поліція повідомила батькам школярів про інцидент, й вони мають зустріти своїх дітей.

Стрілянина в навчальному закладі в Індіані сталася через тиждень після того, як у техаському місті Санта Фе у школі загинули 10 людей у результаті нападу озброєного підлітка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-