Американський дипломат у Китаї заявив про

Американський дипломат у Китаї заявив про "аномальні звукові відчуття"

Укрінформ
Посольство США в КНР випустило попередження про можливу загрозу здоров'ю після того, як один з його співробітників поскаржився на "аномальні слухові відчуття" останнім часом.

Про це повідомляє AFP.

"Американські та китайські офіційні органи проводять розслідування після того, як працівнику, якого відправили в місто Гуанчжоу на півдні, встановили діагноз "легка травма головного мозку", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що працівник уряду США, який перебуває у Китаї, нещодавно повідомив про ледь відчутні, але при цьому аномальні звукові відчуття і тиск.

Читайте також: Акустична атака на дипломатів: США припускають використання технології СРСР

У заяві, яка надсилається громадянам США в Китаї, посольство заявило, що не знає, що викликало такі симптоми. Воно закликало своїх громадян звертатися по медичну консультацію у разі виявлення будь-яких симптомів або проблем зі здоров'ям, які з'явилися після чи під час перебування в КНР.

Агентство нагадує, що торік у результаті акустичної атаки із застосуванням спеціального випромінювального обладнання постраждали 24 працівники посольства США на Кубі.

"Ми не можемо наразі пов'язувати це з ситуацією в Гавані, але вивчаємо всі можливості", - сказав анонімно працівник посольства США в Пекіні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-