Трамп припускає, що 12 червня зустрічі з Кім Чен Ином не буде

Трамп припускає, що 12 червня зустрічі з Кім Чен Ином не буде

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп допустив, що його заплановані на 12 червня переговори з північнокорейським лідером Кім Чен Ином можуть не відбутися,  однак у такому разі вони пройдуть пізніше.

Про це він сказав у вівторок під час зустрічі з президентом Південної Кореї в Білому домі, повідомило інформагентство Reuters

"Якщо цього не станеться, можливо це (зустріч з лідером КНДР – ред.) відбудеться пізніше", - зауважив глава Білого дому. 

Він уточнив, що домовленість про переговори 12 червня "може не спрацювати". Як пояснюється, КНДР не погоджується на безумовну денуклеаризацію Північної Кореї. 

Читайте також: Трамп може відмовитися від зустрічі з Кім Чен Ином - ЗМІ

Якщо саміт не відбудеться, це може стати серйозним ударом по амбіціях кабінету нинішнього глави США, який намагається досягти примирення на Корейському півострові, що стало би головною дипломатичною перемогою президента Трампа.

Як повідомляв Укрінформ,  у вівторок президент Південної Кореї Му Чже Ін проводить зустріч з Дональдом Трампом у Білому домі в контексті підготовки до запланованого на 12 червня саміту в Сінгапурі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-