ДТП з українськими дітьми у Білорусі: на водія завели кримінальну справу

ДТП з українськими дітьми у Білорусі: на водія завели кримінальну справу

Укрінформ
У Білорусі порушили кримінальну справу проти українського водія мікроавтобуса, який, перевозячи дітей, вранці 13 травня потрапив у ДТП поблизу білоруського Кам'янця. 

Про це повідомляє Радіо Свобода.

"Справу відкрили за статтею «порушення правил дорожнього руху, що призвело до смерті людини»", - зазначається у повідомленні 

У Слідчому комітеті Білорусі поінформували, що  встановлюють обставини ДТП в Кам'янецькому районі.

За даними слідства, о 7-ій ранку 13 травня громадянин України, 1976 року народження, керуючи автомобілем Renault Master, рухався по автодорозі Р-98 «Песчатка-Кам'янець-Шерешево-Свіслоч» і допустив зіткнення з навантажувачем, що рухався в попутному напрямку.

Внаслідок цього шість пасажирів автомобіля Renault, громадяни України 13-15 років, зазнали тілесних ушкоджень і госпіталізовані, двоє з них перебувають у важкому стані. Ще один пасажир – 12-річний громадянин України – помер від отриманих травм на місці ДТП. Водії транспортних засобів не постраждали.

Читайте також: Двоє українських дітей, які постраждали у ДТП в Білорусі, досі у важкому стані - ЗМІ

За версією слідства, водій Renault Master проявив неуважність до дорожньої ситуації і не встиг уникнути зіткнення.

Встановлено, що цей автомобіль був у числі чотирьох транспортних засобів, які перевозили додому в Україну підлітків, котрі брали участь у спортивних змаганнях в Польщі. Три інших мікроавтобуси обігнали цей же навантажувач раніше без пригод, про що свідчать покази пасажирів цих машин.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-