Держсекретар США розповів про плани зустрічі Трампа з Кім Чен Ином

Держсекретар США розповів про плани зустрічі Трампа з Кім Чен Ином

Укрінформ
Державний секретар США Майк Помпео, який провів переговори з керівництвом Північної Кореї, повідомив, що узгодив дату й місце можливої зустрічі Дональда Тармпа і Кім Чен Ина, додавши, що вона може тривати протягом одного чи двох днів.

Як зазначили в Держдепартаменті США, про це він розповів журналістам у літаку, який прямував до Японії, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми плануємо, що це триватиме один день, але якщо буде необхідність обговорити більше, ми матимемо можливість продовжити і на другий день", - відповів Помпео на запитання представників ЗМІ.

Він також зазначив, що провів "гарні й тривалі" переговори в Пхеньяні з Кім Чен Ином щодо підготовки майбутньої зустрічі з Трампом, і сторони повністю погодили її дату й місце. Однак він не уточнив деталі, зауваживши, що це буде оголошено за кілька днів, скоріше за все, "на початку наступного тижня".

Читайте також: КНДР віддала Помпео трьох американців, засуджених за шпигунство

Помпео також забрав на борт свого літака трьох громадян США, які були ув'язнені в КНДР та відпущені владою цієї країни перед зустріччю Трампа і Кіма. За словами держсекретаря США, їм почали надавати медичну допомогу прямо в польоті, хоча вони змогли самі зайти по сходинках в літак.

Як повідомляв Укрінформ, літак з державним секретарем США Майком Помпео і звільненими з КНДР американськими ув'язненими приземлявся в Японії для дозаправлення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-