В Австралії виділять 140 млн на розвиток кіноіндустрії

В Австралії виділять 140 млн на розвиток кіноіндустрії

Укрінформ
Уряд Австралії вкладе у розвиток місцевої кіноіндустрії 140 мільйонів доларів, щоб стимулювати виробництво міжнародних блокбастерів на Зеленому континенті.

Про це повідомляє власний кореспондент Укрінформу з посиланням на прес-службу міністерства комунікацій та мистецтв Австралії.

“Зазначене фінансування - це підтримка місцевих робочих місць. Це гарантія того, що наша кіноіндустрія залишиться яскравою і конкурентоспроможною та дасть нам змогу продемонструвати наш талант світу як на екрані, так і за лаштунками”, - заявив міністр Мітч Фіфілд.

Урядова програма розвитку галузі передбачає фінансування у розмірі 140 млн дол., яке буде здійсненено протягом чотирьох років починаючи з 2019-го. Очікується, що це сприятиме залученню іноземних інвестицій на суму понад 260 млн дол. Буде створено понад 3000 робочих місць для австралійських акторів і членів знімальних груп, а також залучено близько 6000 місцевих компаній.

Читайте також: Австралія виділяє $500 мільйонів на порятунок Великого бар'єрного рифу

Цей бюджетний захід започаткує низку реформ, які уряд Австралії розглядає для подальшої підтримки місцевого виробництва.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-