Порноакторка Стефані Кліффорд подала на Трампа до суду

Порноакторка Стефані Кліффорд подала на Трампа до суду

Укрінформ
Акторка фільмів для дорослих Стефані Кліффорд, яка заявила раніше про статевий зв'язок з Дональдом Трампом, подала проти нього позов до федерального суду в Манхетені через те, що він назвав її заяви "шахрайством".

Як повідомив телеканал CNN, йдеться про висловлювання Трампа у твітері щодо створення фотороботу нападника, який погрожував Кліффорд, якщо вона розповість пікантні деталі.

"Називаючи інцидент "шахрайством", твердження пана Трампа можна розуміти, що пані Кліффорд вигадала сам злочин та існування нападника, який їй загрожував", - наводить телеканал висловлювання адвоката актриси Майкла Авенатті.

При цьому, за словами юриста, обидва названі випадки є порушенням законодавства штату Нью-Йорк, а також багатьох інших штатів.

Адвокат також заявив, що Трамп таким чином, очевидно, мав намір звинуватити Кліффорд у брехні.

Читайте також: Трамп назвав "полюванням на відьом" обшук у його адвоката

Як повідомляв Укрінформ, на початку року стало відомо про можливий статевий акт Дональда Трампа з акторкою фільмів для дорослих Стефані Кліффорд, який відбувся в 2006 році. Про це заявила сама Кліффорд, натомість президент Трамп категорично заперечує цей факт.

Жінка також зазначила, що в 2011 році зазнала фізичних загроз з боку невідомого чоловіка, який вимагав від неї не розголошувати історії з Трампом. Крім того, в розпал президентської кампанії в 2016-му особистий адвокат Трампа Майкл Коен заплатив Кліффорд $130 тис. за її мовчання. Тим не менше, історія стала відомою для американських медіа.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-