Трамп назвав

Трамп назвав "полюванням на відьом" обшук у його адвоката

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп у вівторок продовжив висловлювати своє вкрай негативне ставлення до рішення департаменту ФБР у Манхеттені провести обшук в офісі, а також у готельному номері його особистого адвоката Майкла Коєна.

Глава Білого дому заявив у Твіттері про порушення права на адвокатську таємницю, повідомляє Укрінформ.

 "Адвокатської таємниці вже не існує!"- написав Трамп, коментуючи обшуки у його адвоката, які ФБР провело напередодні. 

Президент США також поставив під сумнів доцільність цих дій з боку федерального слідства. "Тотальне полювання на відьом!" - додав він в іншому Твітер-повідомленні.

Читайте також: ФБР навідалося з обшуком до особистого адвоката Трампа

Серія нових коментарів з'явилася на офіційній сторінці президента США в соціальній мережі після його обурення, яке він висловив напередодні перед журналістами, під час засідання в Білому домі. "Це справжня ганьба! Це напад на нашу країну у прямому сенсі. Це напад на те, що ми всі відстоюємо" - наголосив Трамп

Як повідомлялося, в понеділок, 9 квітня Федеральне бюро розслідувань провело обшук в офісі особистого адвоката Дональда Трампа Майкла Коена, вилучивши документацію, пов'язану зі скандалом навколо зв'язків Трампа з порноактрисою. Серед документів були електронні листи, податкові документи та записи, пов'язані з перерахуванням грошей адвокатом зірці фільмів для дорослих Стормі Деніелс. Водночас, за повідомленнями, були також ділові записи та листування між Коеном і Трампом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-