Трамп сподівається на продуктивну зустріч з Кім Чен Ином

Трамп сподівається на продуктивну зустріч з Кім Чен Ином

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп висловив сподівання, що його зустріч з лідером Північної Кореї Кім Чен Ином, яка відбудеться "найближчими тижнями", буде "продуктивною".

Про це він заявив у п'ятницю під час спільної з канцлером Німеччини Ангелою Меркель прес-конференції в Білому домі, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Я буду зустрічатися з Кім Чен Ином протягом найближчих тижнів, ми чекаємо цього, і сподіваюся, вона (зустріч – ред.) буде продуктивною", - заявив американський президент.

Він ще раз привітав домовленість лідерів Південної Кореї і КНДР, досягнуту в п'ятницю, щодо пом'якшення військової напруженості та наближення до повної денуклеаризації Корейського півострова.

Читайте також: Трамп назвав історичною зустріч лідерів двох Корей

Президент Трамп подякував канцлеру Меркель за підтримку Німеччиною кампанії максимального тиску на режим КНДР, "що допомогло нам досягти цього важливого кроку".

Трамп наголосив, що головна мета зусиль на цьому напрямі – досягти миру і процвітання на всьому Корейському півострові. "У досягненні цієї мети ми не повторимо помилок попередніх адміністрацій (США – ред.). Максимальний тиск продовжуватиметься, допоки не будуть досягнуті умови денуклеаризації", - заявив президент США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-