Голова уряду Вірменії відмовився від переговорів з лідером опозиції

Голова уряду Вірменії відмовився від переговорів з лідером опозиції

Укрінформ
В.о. прем'єр-міністра Вірменії Карен Карапетян відмовився від пропозиції лідера опозиції Нікола Пашиняна провести переговори 27 квітня.

Про це повідомляє радіо "Азатутюн"

"Чергове запрошення Нікола Пашиняна практично не відрізняється від попереднього, за винятком того факту, що цього разу він не диктує, з ким йтиме на переговори. Відповідь Карена Карапетяна така ж, як і минулого разу. Переговори, де одна сторона виключно диктує порядок денний, а інша не може подати порядок денний, не можуть вважатися переговорами", - написав прес-секретар в.о. прем'єр-міністра Арам Араратян на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, Карапетян як і раніше вважає, що проведення переговорів перед ЗМІ вже передбачає, що їхньою метою не є досягнення якихось результатів. "Саме тому участь у "переговорах", які навряд чи знайдуть рішення, в.о. прем'єр-міністра вважає безперспективною", - написав він.

Читайте також: Президент Вірменії не виключає, що парламент може призначити нові вибори

Як відомо, призначений у квітні прем'єром колишній президент Вірменії Серж Саргсян 23 квітня подав у відставку під тиском масових вуличних протестів, які тривали 11 днів.

Саргсян був президентом Вірменії 10 років. Перед закінченням його президентських повноважень конституцію Вірменії було змінено, країна стала парламентською республікою, реальна влада перейшла до рук глави уряду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-