Помічник держсекретаря США Уесс Мітчелл збирається в Україну

Помічник держсекретаря США Уесс Мітчелл збирається в Україну

Укрінформ
Після участі в міністерській зустрічі НАТО в Брюсселі наприкінці квітня, високопоставлений представник Держдепартаменту США Уесс Мітчелл відвідає Грузію і Україну, де заплановані його зустрічі з вищим державним керівництвом.

Про це офіційно повідомив у четвер Офіс речника Державного департаменту США, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Помічник державного секретаря США у справах Європи та Євразії Уесс Мітчелл приєднається до візиту держсекретаря Майка Помпео 27 квітня у Брюсселі, де глава Держдепу очолить делегацію Сполучених Штатів у засіданні міністрів закордонних справ країн-членів НАТО", - зауважили в Держдепі.

Читайте також: Держсекретар США одразу після призначення вирушає до Європи та на Близький Схід

Після Брюсселя Мітчелл вирушить до Тбілісі, де виступить з промовою на Форумі громадської дипломатії НАТО-Грузія та проведе зустрічі з державним керівництвом і представниками громадянського суспільства.

У Києві помічник держсекретаря США перебуватиме в період з 1 по 3 травня.

"Він зустрінеться з вищим керівництвом держави, іншими політичними лідерами та представниками громадянського суспільства, щоб підкреслити підтримку США суверенітету й територіальної цілісності України, а також наголосити на важливості для України економічних та антикорупційних реформ", - зауважили в зовнішньополітичному відомстві США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-