Трамп пообіцяв Помпео свою довіру і підтримку на посаді держсекретаря

Трамп пообіцяв Помпео свою довіру і підтримку на посаді держсекретаря

Укрінформ
Глава Білого дому Дональд Трамп заявив, що Майк Помпео має президентську довіру та пообіцяв підтримувати його на посаді глави Державного департаменту США.

Про це йдеться в привітальній заяві американського лідера, поширеної в четвер Білим домом, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Я задоволений тим, що Сенат підтримав призначення Майка Помпео на посаду головного дипломата нашої країни", - заявив американський президент.

Читайте також: Помпео офіційно став новим держсекретарем США

Трамп назвав нового держсекретаря "патріотом", який має величезний талант, енергію і розум, що важливо для Сполучених Штатів у "критичний час" в історії.

"Він (Помпео – ред.) завжди ставитиме інтереси Америки на перше місце. Він має мою довіру, він має мою підтримку. Сьогодні він має від мене привітання з нагоди призначення його 70-м Держсекретарем США", - заявив американський лідер.

Читайте також: Трамп хоче призначити в Держдеп політика з українським корінням - ЗМІ

Як повідомляв Укрінформ, у четвер Сенат США ухвалив більшістю голосів кандидатуру Майка Помпео на посаду державного секретаря. В цей же день відбулася церемонія приведення до присяги нового керівника Державного департаменту Сполучених Штатів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-