У США арештували серійного вбивцю, який виявився колишнім копом

У США арештували серійного вбивцю, який виявився колишнім копом

Укрінформ
Після майже 40 років після того, як південну Каліфорнію потрясли десятки серійних убивств та згвалтувань, а також сотні крадіжок, правоохоронці нарешті знайшли невловимого маніяка, яким виявився колишній поліцейський.

Про це повідомило в середу американське інформагентство Reuters.

"Колишній поліцейський, нині вже похилого віку, був заарештований за звинуваченнями у восьми вбивствах, пов'язаних зі справою "Вбивці золотого штату" – серійного злочинця, який вчинив десятки згвалтувань та убивств, тероризуючи частину штату Каліфорнія в 1970-х і 1980-х роках", - зауважується в повідомленні.

На прес-конференції в Сакраменто в середу правоохоронці назвали ім'я серійного вбивці – Джозеф Джеймс Деанжело. Зараз йому 72 роки. Його причетність до вбивств встановили за допомогою ДНК-аналізів.

Читайте також: Мадсену дали довічне за вбивство журналістки на субмарині

За даними ФБР, яке підключилося до розслідування, насильнику інкримінується 12 убивств і 45 згвалтувань, а також понад 120 крадіжок в районі Сакраменто, на півдні Каліфорнії. При цьому, злочинна активність маніяка, якого також називали "Справжній нічний мисливець" та "Східний насильник" охопила 10 округів штату.

Злочинець мешкав у пригороді Сакраменто – Цитрус Хайтс. Впродовж останніх кількох днів за ним було встановлене спостереження. Його затримали без інцидентів, але він був "здивованим" у цей момент, повідомили правоохоронці.

Деанжело в 1970-х рр. служив офіцером поліції у двох міських департаментах штату. В 1979 році він був звільнений після звинувачень у крадіжці молотка та засобу для відлякування собак з магазину.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-