Мадсену дали довічне за вбивство журналістки на субмарині

Мадсену дали довічне за вбивство журналістки на субмарині

Укрінформ
Данського винахідника Петера Мадсена засуджено до довічного тюремного ув'язнення за вбивство журналістки Кім Валль на сконструйованому ним підводному човні.

Про це повідомляє BBC.

"Данського винахідника Петера Мадсена засуджено до довічного тюремного ув'язнення без права на дострокове звільнення за вбивство шведської журналістки Кім Валль на своєму підводному човні", - йдеться у повідомленні.

Таке рішення прийняв у середу районний суд у Копенгагені. 

Читайте також: Вбивство на субмарині: експерт не знайшла чадного газу на "Наутілусі"

Як повідомлялося, зниклу 30-річну журналістку Кім Валль востаннє бачили 10 серпня 2017 року, коли вона сідала на побудований Петером Мадсеном підводний човен.

Винахідник заявив, що висадив Валль, після чого на його підводному човні сталася аварія і він затонув, а самому Мадсену вдалося врятуватися. Згодом інженер змінив свідчення, заявивши, що журналістка загинула внаслідок аварії на підводному човні і він поховав її тіло в морі. Утім, характер пошкоджень підводного човна дозволяв зробити висновок, що затопили його спеціально.

Було організовано пошуки, і незабаром знайшли обезголовлений жіночий торс, який винесло на берег. Аналіз ДНК встановив, що останки належать зниклій журналістці. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-