Джордж Буш-старший одужує, втім залишається в лікарні

Джордж Буш-старший одужує, втім залишається в лікарні

Укрінформ
Колишній президент Сполучених Штатів Джордж Буш-старший почав одужувати в лікарні Х'юстона та був переведений з інтенсивної терапії до звичайної палати.

Про це офіційно повідомив у середу речник родини екс-президента Джим Макгрет, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Президент Джордж Буш–старший переведений з інтенсивної терапії в Методистській лікарні Х'юстона до звичайної палати пацієнтів та, як очікується, одужуватиме там протягом наступних кількох або більше днів", - йдеться в офіційній заяві, поширеній Макгретом.

При цьому повідомляється, що 93-річний екс-президент уже спілкувався з рідними і друзями, а його лікарі задоволені прогресом у лікуванні.

Читайте також: У США прощаються з колишньою першою леді Барбарою Буш

"Він також хоче запевнити всіх, що, з огляду на покращення свого стану здоров'я, більше зосереджується на тому, як (баскетбольна – ред.) команда Houston Rockets зіграє плей-офф проти Minnesota Timberwolves, ніж чому опинився в шпиталі",- зауважив офіційний представник колишнього президента.

Як повідомляв Укрінформ, Джордж Буш-старший у понеділок опинився в лікарні через інфекцію, що потрапила до його крові. Це сталося через день після похорону його дружини Барбари Буш, яка померла 17 квітня у віці 92 років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-