Замовити пресконференцію в Укрінформі

реклама

Визнання ПАРЄ підконтрольності Донбасу Росії наближає Путіна до Гааги

Визнання ПАРЄ підконтрольності Донбасу Росії наближає Путіна до Гааги

Блоги
Укрінформ
У ПАРЄ більшістю голосів прийнята важлива поправка української делегації – формулювання щодо Донбасу – «території під фактичним контролем Росії»

На останній зустрічі в Мінську представники ОРДЛО задали своє традиційне запитання: на каком основании я смею утверждать, что Донбас оккупирован РФ? Прочитала політінформацію про загальновідомі й приховувані лише РФ і їх маріонетками факти присутності російських найманців, кураторів, зброї, нагадала, що фактичний контроль РФ над окупованим Донбасом зафіксовано в законі про реінтеграцію, а також у резолюціях міжнародних організацій.

Сьогодні ще одна фіксація правди – тільки-но в ПАРЄ більшістю голосів прийнята важлива поправка української делегації в доповіді «Про надзвичайний стан і відступ від конвенції про права людини». Асамблея проголосувала за фактичне визнання окупації (контролю) частини Донбасу Росією.

Кожна фіксація Росії-окупанта в міжнародних документах наближає її керівників – авторів авантюри з Кримом і Донбасом – до Гааги. А українська делегація в ПАРЄ – молодці!

Ірина Геращенко
FB

* Точка зору автора може не збігатися з позицією агентства
Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-