На іранській військовій базі в Сирії прогримів вибух, є жертви - ЗМІ

На іранській військовій базі в Сирії прогримів вибух, є жертви - ЗМІ

Укрінформ
Сильний вибух прогримів у суботу ввечері, 14 квітня, на військовій базі в Джебель-Азан в окрузі Алеппо, де, за наявними даними, базується іранський контингент, що діє в Сирії. Кілька людей загинули, але точне число жертв поки не встановлено.

Як повідомляє агентство ізраїльське агентство "Вести", за даними Sky News Arabia, вибух став результатом атаки бойового винищувача або по базі була випущена ракета.

Джерело повідомляє, що вибух стався на великому військовому складі, який використовували для своїх цілей іранські військові. Є відомості, що в числі загиблих - кілька іранських офіцерів. Інші подробиці не повідомляються.

За відомостями агентства, кілька днів тому повідомлялося, що сирійські та іранські військові, які знаходилися на цій базі, були евакуйовані з побоювань, що США можуть завдати удари в цьому районі.

Читайте також: У Пентагоні уточнили: США і союзники випустили по Сирії 105 ракет

Як повідомляє CNN Turk, в результаті вибуху загинули, щонайменше, 20 осіб. Вибух пролунав в іранському тренувальному таборі на півдні Алеппо. На місце події прибули машини швидкої допомоги і рятувальні розрахунки. Як заявляє телеканал, в районі вибуху у небі були помічені літаки, однак їх приналежність невідома.

Повідомлення про вибух на військовій базі в Джебель-Азан надійшло менш ніж через 24 години після того, як Сирія піддалася масованому ракетному удару з боку США, Великобританії і Франції. Загалом було випущено більше 100 ракет, уражені кілька цілей, імовірно пов'язаних з виробництвом і зберіганням хімічної зброї.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-