Мей готова підтримати військові дії проти режиму Асада - ВВС

Мей готова підтримати військові дії проти режиму Асада - ВВС

Укрінформ
Прем'єр-міністр Великобританії Тереза Мей готова приєднатися до військових дій проти режиму президента Башара Асада в Сирії, не піклуючись про отримання попереднього схвалення парламенту.

Про це повідомляє ВВС з посиланням на інформовані джерела.

Прем'єр-міністр Великобританії Тереза Мей готова приєднатися до військових дій проти режиму президента Башара Асада в Сирії, не піклуючись про отримання попереднього схвалення британського парламенту.

Читайте також: США дуже хочуть вдарити по Асаду (Путіну), але в компанії з європейцями

Зі свого боку лідер опозиційної лейбористської партії Джеремі Корбін закликав провести голосування для визначення подальших дій Лондона щодо Сирії.

Раніше повідомлялося, що Мей сказала президенту США Дональду Трампу, що їй потрібно більше доказів винності режиму Асада хімічної атаки в Сирії перш, ніж наносити удар.

Читайте також: Мей відмовила Трампу в спільній військовій відповіді режиму Асада

Нагадаємо: 7 квітня 150 людей загинули, отруївшись токсичним газом, який був скинутий на Думу, місто в східній Гуті, контрольоване повстанцями.

10 квітня Трамп не виключив військового відповіді США на атаку проти мирного населення в Сирії. Притягнути до відповідальності винних у хімічній атаці закликала і прем'єр Британії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-