Лейбористи вимагають голосування про участь Лондона в авіаударах по Сирії

Лейбористи вимагають голосування про участь Лондона в авіаударах по Сирії

Укрінформ
Лідер Лейбористської партії Британії Джеремі Корбін вимагає від уряду поставити на голосування парламенту питання про участь Великої Британії в авіаударах по Сирії.

Про це повідомляє Sky News.

"Лідер лейбористів наполягав на тому, щоб Палаті громад завжди надавалося право голосу щодо військового втручання Великої Британії", - йдеться у повідомленні.

Раніше прем'єр-міністр Великої Британії Тереза Мей відмовилася від швидкого реагування на хіматаку, сказавши президентові США Дональду Трампу, що їй потрібно більше доказів провини режиму Башара Асада в хімічній атаці в Сирії.

Читайте також: Організація із заборони хімзброї проведе спецзасідання щодо атаки у Сирії

Як повідомляв Укрінформ, 7 квітня було заявлено про підозру на хімічну атаку в сирійському місті Дума, що в Східній Гуті. В результаті атаки загинули щонайменше 70 осіб і ще понад тисяча постраждали.

Сирійський уряд та його союзник Росія заперечили причетність до будь-якої подібної атаки.

10 квітня президент США Дональд Трамп не виключив військової відповіді США на атаку проти мирного населення в Сирії. Притягнути до відповідальності винних у хімічній атаці і закликала прем'єр Британії Тереза Мей.

Після того, як Росія заблокувала резолюцію США щодо Сирії в Радбезі ООН, авіаперевізників середземноморського регіону попередили про можливі атаки з Сирії в найближчі 72 години.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-