Російські казаки

Російські казаки "зірвали погони" з Трампа

Укрінформ
Казаки з петербурзького суспільства "Ірбіс" позбавили президента США Дональда Трампа звання почесного казака на тлі загострення відносин між Росією і Америкою. Найближчим часом казаки збираються спалити опудало Трампа.

Про це в середу повідомляє "Росбалт".

"Коли у 2016 році пройшли вибори президента США і Держдума з шампанським відзначала перемогу Трампа, і Володимир Володимирович Путін привітав його, ми на тлі ейфорії зробили Трампа почесним членом казацького товариства. Не осавулом, а саме почесним членом. Ми запросили нового президента США до нас в гості в казачий хутір, оскільки передбачалося, що в Петербурзі, на батьківщині Путіна, відбудеться зустріч з Трампом. Потім політичні події почали розвиватися не так радісно для нас, як хотілося. І зрозумівши, що ми помилялися, ми прийняли рішення Трампа розжалувати, виключити з ганьбою з організації. Що і було зроблено", - сказав голова "Ірбіс" Андрій Поляков.

Найближчим часом козаки збираються урочисто спалити опудало Трампа в Петербурзі. "Обллємо бензином і спалимо разом з американським прапором", - пообіцяв отаман.

Читайте також: Готуйся, Росіє, вони прилетять: Трамп анонсував ракетний удар по Сирії

За його словами, причиною таких дій стала "образа держави, а це не можна терпіти".

Президент США Дональд Трамп раніше обвинуватив Росію та Іран у підтримці режиму сирійського президента Башара Асада.

6 квітня влада США оголосила санкції проти ряду посадових осіб, компаній і олігархів з Росії. Це призвело до обвалу російського фондового ринку і серйозного ослаблення рубля.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-