Унаслідок авіаударів у сирійському місті Дума загинули 27 осіб

Унаслідок авіаударів у сирійському місті Дума загинули 27 осіб

Укрінформ
У Сирії внаслідок серії потужних авіаударів, нанесених силами Башара Асада по передмістю Дамаска, населеному пункту Дума, загинули, за різними даними, від 27 до 32 людей.

Таку інформацію поширила в п'ятницю Сирійська обсерваторія з прав людини, а також сирійське державне телебачення, повідомляє інформагентство Reuters.

"Потужні повітряні удари, нанесені по сирійському повстанському місту Дума, спричинили загибель 27 людей, у тому числі п'ятьох дітей", - зазначається в повідомленні.

Як уточнили в неурядовій організації, місто, де переважно проживають представники опозиції, зазнало щонайменше 42 повітряних удари.

Тим часом державне телебачення Сирії, за повідомленням Reuters, заявило про загибель в Думі принаймні 32 людей, серед яких діти.

Читайте також: Країни Заходу вважають Росію відповідальною за звірства Асада

У репортажі сирійського державного телеканалу були показали хмари темного диму над одним із районів міста Дума, де, за повідомленнями, були зосереджені повстанські групи. Після цього Сирійська республіканська гвардія взяла контроль над містом, повідомив телеканал.

Як неодноразово заявляли США та їхні союзники по міжнародній коаліції, режим Асада здійснює криваві акти проти своїх громадян за безпосередньої підтримки Росії та Ірану в громадянській війні у цій країні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-