Поліція Лондона опублікувала офіційну заяву Юлії Скрипаль

Поліція Лондона опублікувала офіційну заяву Юлії Скрипаль

Укрінформ
Юлія Скрипаль уперше, після отруєння нервово-паралітичною речовиною 4 березня у Солсбері, зробила заяву, в якій каже, що її сили зростають кожного дня.

Про це йдеться на сайті міської поліції Лондона.

"Я прокинулася минулого тижня і рада вам повідомити, що мої сили зростають кожного дня. Я вдячна за інтерес до моєї персони і за багато доброзичливих листів, які я отримала", - йдеться у її заяві.

Вона також подякувала мешканцям Солсбері за допомогу після атаки.

"Я дуже багатьом людям вдячна за моє одужання. І хочу особливо подякувати людям із Солсбері, які прийшли на допомогу, коли я і мій батько втратили сили нормально функціонувати. Також хочу подякувати персоналу районної лікарні у Солсбері за їхній професіоналізм і турботу", - написала вона в заяві.

Як повідомлялося, 4 березня у британському місті Солсбері був отруєний колишній подвійний агент, екс-полковник ГРУ Сергій Скрипаль і його дочка Юлія. Прем'єр-міністр Великої Британії Тереза Мей заявила, що відповідальність за отруєння, найімовірніше, лежить на Росії. Вона також повідомила, що потерпілі були отруєні нервово-паралітичною речовиною групи "Новічок", розробленою ще в СРСР.

Читайте також: Британські спецслужби вийшли на таємну хімічну лабораторію в РФ - The Times

Близько 30 країн, а також НАТО вирішили вислати російських дипломатів у відповідь на застосування Росією бойової хімічної речовини Британії.

Пізніше у Британії визнали, що зв'язок "Новічка" з РФ був встановлений не лабораторним шляхом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-