Трамп призначив у керівництво мінфіну колишнього крупного банкіра

Трамп призначив у керівництво мінфіну колишнього крупного банкіра

Укрінформ
Нинішній глава Білого дому Дональд Трамп призначив колишнього крупного інвестиційного банкіра Джастіна Музініча заступником міністра фінансів США, який вже встиг побувати на посаді радника міністра у цьому відомстві.

Про це повідомило в понеділок американське інформагентство Bloomberg.

"Музініч, колишній банкір Morgan Stanley та радник президентської кампанії Джеба Буша 2016 року, який в березні приєднався до команди (міністра фінансів США – ред.) Мнучіна в якості консультанта, допоміг розробити план скорочення податків адміністрації, який згодом підписав президент", - уточнюється в публікації.

Читайте також: Сенатори застерегли Пентагон від витрати своїх фондів на стіну Трампа

Сам глава мінфіну позитивно оцінив призначення свого заступника на посаду.

"Я в захваті від рішення президента призначити Джастіна на посаду заступника міністра фінансів. Джастін зарекомендував себе як лідер у міністерстві та відіграв ключову роль у прийнятті Закону про податкові скорочення та робочі місця", - наголосив Стівен Мнучін.

Читайте також: Держдепартамент США офіційно очолив Джон Салліван на тимчасовій основі

Перед тим, як приєднатися до адміністрації Трампа, Джастін Музініч обіймав посаду президента міжнародної інвестиційної компанії Muzinich & Co., а також викладав у Колумбійській бізнес-школі. Музиніч має наукову ступінь у сфері юриспруденції Єльського університету та ступінь бакалавра й магістра Гарвардського університету.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-