У Трампа заперечили, що він розглядає помилування Флінна й Манафорта

У Трампа заперечили, що він розглядає помилування Флінна й Манафорта

Укрінформ
Білий дім заперечив інформацію про те, що в адміністрації Дональда Трампа розглядають можливість помилування рішенням президента його колишніх помічників Майкла Флінна та Пола Манафорта.

Це підтвердила в середу під час брифінгу в Вашингтоні речниця Білого дому Сара Сандерс, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Тай Кобб (особистий адвокат Дональда Трампа – ред.), який був безпосередньо залучений у цей процес, видав офіційну заяву, що це питання в жодному разі не обговорюється і не розглядається наразі в Білому домі", - зауважила офіційний представник адміністрації президента США.

Читайте також: Трамп каже, що легко знайде адвокатів для "російської" справи

Напередодні американське впливове видання The New York Times оприлюднило інформацію з посиланням на джерела, що інший особистий адвокат Трампа Джон Дауд обговорював можливість помилування Майкла Флінна і Пола Манафорта.

Розмова відбулася минулого року з адвокатами цих двох фігурантів, яким спеціальний прокурор США Роберт Мюллер висунув офіційні звинувачення в рамках розслідування щодо втручання Росії у вибори в США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-