Канада проводить

Канада проводить "ревізію" дипломатичної присутності РФ - депутат

Укрінформ
Уряд Канади наразі проводить переоцінку дипломатичної присутності Росії в країні.

Про це заявив депутат від опозиційної Консервативної партії та тіньовий міністр закордонних справ Канади Ерін Отул, коментуючи вислання Канадою чотирьох російських дипломатів.

"Наразі проводиться переоцінка загальної російської присутності в Канаді", - сказав Отул.

Він підтримав рішення уряду вислати чотирьох працівників російських дипмісій в Канаді. "Ми повіримо уряду, що саме ті дипломати, які були вислані, і займалися розвідувальною діяльністю", - зауважив депутат.

Тіньовий міністр наголосив на тому, що агресивні дії Російської Федерації на світовій арені не можна толерувати. "Разом із нашими союзниками нам необхідно надіслати чіткий та об'єднаний сигнал, що міжнародна поведінка Путіна не толеруватиметься", - підсумував Отул.

Читайте також: Канадська опозиція підтримала висилку російських дипломатів

Як повідомлялося, міністр закордонних справ Канади Христя Фріланд у понеділок, 26 березня, оголосила про вислання чотирьох російських дипломатів, яких підозрюють у зв’язках із розвідкою РФ, та відмову в акредитації ще трьом російським дипломатам. Ці кроки були вжиті на знак солідарності із Великою Британією після отруєння екс-офіцера ГРУ Сергія Скрипаля у Солсбері.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-