У ТЦ в Кемерові обвалився дах на 1,5 тисячі квадратних метрів

У ТЦ в Кемерові обвалився дах на 1,5 тисячі квадратних метрів

Укрінформ
Покрівля і перекриття торгово-розважального центру "Зимняя вишня" у Кемеровому обвалилися майже по усій площі пожежі у будівлі, на 1,5 тис. квадратних метрів.

Про це повідомив РІА Новости у понеділок представник МНС Росії.

"Сталася пожежа на площі 1,6 тис. квадратних метрів з подальшим обваленням покрівлі, перекриттів між четвертим і третім поверхами на площі 1,5 тис. квадратних метрів", - сказав співрозмовник агентства.

Він відзначив, що триває проливка окремих осередків займання, проводиться розбирання завалів на місці обвалення. Роботи здійснюються в умовах екстремально високих температур і практично нульової видимості.

За даними МНС РФ, всього до ліквідації наслідків НП залучено понад 670 осіб та 130 одиниць техніки, у тому числі два повітряні судна.

Читайте також: Поліція знайшла п'ятьох "зниклих" при пожежі в Кемерові - ЗМІ

Пожежа у чотириповерховому торговому центрі "Зимняя вишня" в Кемеровому сталася у неділю. За останніми офіційними даними, загинули 53 людини.

За кількістю жертв кемеровська пожежа - одна з чотирьох найбільших за 100 років поряд з пожежами у самарському УВД (1999, 57 жертв), у будинку для людей похилого віку в станиці Камишеватська в Краснодарському краї (2007, 63 жертви) та в клубі "Хромая лошадь" у Пермі (2009, 153 жертви).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-