Пожежа в російському Кемерові: шукають 41 дитину

Пожежа в російському Кемерові: шукають 41 дитину

Укрінформ
У російському Кемерові після пожежі в торговому центрі невідома доля кількох десятків дітей.

Як передає російський "Інтерфакс", такі дані повідомив в ефірі телеканалу "Росія-24" заступник начальника Національного центру управління в кризових ситуаціях (НЦУКС) Андрій Мамченков.

"За попередніми даними, зараз проводиться пошук 41 дитини", - сказав він.

Агентство також повідомляє, що через руйнування конструкцій та сильне задимлення відсутній доступ до третього кінозалу на четвертому поверсі ТЦ. Швидше за все, пожежні роботи на поверсі доведеться призупинити, оскільки існує можливість обвалення конструкцій між четвертим і третім поверхами центру.

Читайте також:У Російському Кемерові загасили пожежу в торговому центрі

Пожежа в торгово-розважальному комплексі "Зимова вишня" в центрі Кемерово розпочалася у другій половині дня в неділю. За кілька годин її було локалізовано на площі 1200 кв. метрів, а пізно ввечері відкрите горіння було ліквідовано. На площі 600 кв. метрів обрушилася покрівля.

Джерело в оперативному штабі на місці НС повідомило "Інтерфаксу", що кількість загиблих зросла до 40 осіб, і шансів знайти живих практично немає.

Водночас МНС підтвердило загибель 37 людей під час пожежі в Кемерові. Зниклими без вісти вважаються 64 людини, ще 84 людини - постраждали.

Фото: Reuters

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-