У Росії під час пожежі в ТЦ загинули троє дітей

У Росії під час пожежі в ТЦ загинули троє дітей

Відео
Укрінформ
У Росії в результаті пожежі у торговому центрі "Зимова вишня" у Кемерово загинули троє дітей і жінка.

Про це повідомляє ТАСС з посиланням на представника Слідчого комітету РФ у Кемеровській області.

Про це повідомляє ТАСС із посиланням на представника Слідчого комітету РФ по Кемеровській області (http://tass.ru/proisshestviya/5063823).

"Є інформація, що близько 20 осіб постраждали, є діти. Загиблих на місці - троє дітей, вік поки не можу сказати, і одна жінка", - сказала представник відомства.

За її словами, порушено кримінальну справу і наразі слідча група "розшукує орендарів, власника, піднімає документи".

Офіційний представник СК РФ Світлана Петренко уточнила, що загалом постраждали 26 осіб, а троє дітей та жінка, які загинули, перебували на момент пожежі у дитячій ігровій кімнаті.

"Попередньо відомо про чотирьох загиблих, у тому числі трьох дітей та одну жінку, які перебували на момент пожежі у дитячій ігровій кімнаті. Також 26 осіб звернулись або були госпіталізовані до медичних закладів міста", - сказала вона.

Разом із тим співробітники МНС продовжують роботи з ліквідації вогню і порятунку людей. "Крім того, за попередніми даними, у двох залах кінотеатру, розташованого у ТЦ, сталося обвалення стелі", - повідомила Петренко.

Загальна площа пожежі складає 1500 кв. м.

Читайте також: На фабриці феєрверків в Індії стався вибух, п'ятеро загиблих

Водночас співробітники МНС продовжують роботи з ліквідації вогню і порятунку людей. "Крім того, за попередніми даними, у двох залах кінотеатру, розташованого у ТЦ, сталося обвалення стелі", - повідомила Петренко.

Фото: ТАСС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-