Бомби в посилках: ФБР не виключає, що нові заряди досі йдуть поштою

Бомби в посилках: ФБР не виключає, що нові заряди досі йдуть поштою

Укрінформ
Попри загибель чоловіка, який розіслав щонайменше п'ять вибухових зарядів, замаскованих під посилки, ФБР допускає, що раніше він відправляв інші бомби, які можуть дістатися адресатів найближчими днями.

Про це заявили представники правоохоронних органів в штаті Техас, повідомило американське центральне видання The Washington Post.

"Цілком можливо, що досі існують інші посилки (із бомбами всередині – ред.)", - заявив у середу спеціальний агент ФБР в місті Сан-Антоніо Крістофер Комбс.

Читайте також: У США відправник посилок-бомб підірвався під час затримання

Він уточнив, що ця можливість зараз досліджується, але остаточно поки що зарано щось стверджувати, адже нападник міг до загибелі здійснити поштові відправлення на різні адреси.

Як повідомляв Укрінформ, впродовж останніх 19 днів у штаті Техас сталося щонайменше п'ять вибухів бойових зарядів, замаскованих під поштові відправлення.

Читайте також: Поліція Техасу з'ясувала ім'я відправника бомб-посилок

У середу поліція штату вистежила нападника, яким виявився 23-річний безробітний ветеран війни Марк Ентоні Кондітт з містечка Пфлюгервіль. Під час стеження за ним правоохоронців, Кондітт зупинив свою автівку та призвів у дію вибуховий пристрій. Сам він загинув на місці. Поліція та ФБР продовжують розслідування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-