У Держдепі сказали, коли запровадять нові санкції проти Росії

У Держдепі сказали, коли запровадять нові санкції проти Росії

Укрінформ
Нинішня адміністрація США впродовж ближчих тижнів і місяців готова запровадити новий пакет обмежень проти російської Федерації на виконання так званого закону CAATSA, який передбачає санкції проти РФ.

З відповідною заявою виступила в вівторок офіційний представник Державного департаменту США Хізер Науерт, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Що стосується санкцій CAATSA ("Акту протидії противникам Америки шляхом застосування санкцій – ред.), які були оголошені минулого тижня, ми не анонсуємо нових санкцій, але стежте за розвитком подій у найближчі тижні та місяці в контексті (відносин – ред.)  Сполучених Штатів і Росії", - зауважила представник Держдепу.

Читайте також: Держдеп прокоментував президентські вибори в Росії

У цьому зв'язку вона підкреслила, що санкції продовжують бути інструментом, який використовують США та багато інших країн.

"Це те, що ми застосовуємо без застережень", - зазначила Науерт.

Читайте також: РФ може спробувати "пробити" наземний коридор у Крим - німецький політолог

Представник Держдепартаменту США також нагадала, що офіційний Вашингтон запровадив санкції проти Росії через її агресію проти України.

"Ми без сумнівів будемо продовжувати ці дії (запровадження санкцій – ред.), якщо вважатимемо це за потрібне", - підкреслила офіційний представник зовнішньополітичного відомства США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-