У Трампа назвали умови зустрічі з лідером Північної Кореї

У Трампа назвали умови зустрічі з лідером Північної Кореї

Укрінформ
Північна Корея повинна продемонструвати конкретні кроки щодо ліквідації ядерної зброї перед тим, як може відбутися зустріч керівництва режиму КНДР з президентом США Дональдом Трампом.

Про це заявила в п'ятницю під час брифінгу в Вашингтоні речниця Білого дому Сара Сандерс, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Ця зустріч не відбудеться без конкретних дій, які відповідатимуть обіцянкам з боку Північної Кореї", - заявила офіційний представник адміністрації президента США.

Таким чином, вона прокоментувала заяву адміністрації США, оприлюднену раніше, що президент США Дональд Трамп готовий зустрітися з Кім Чен Ином до травня поточного року.

Читайте також: Корея сподівається на позитивні результати зустрічі Трампа з Кім Чен Ином

При цьому Сандерс відмовилась конкретизувати, про які самі дії йдеться, однак, після ряду запитань журналістів зазначила: "Я можу сказати вам, що президент прийняв запрошення (щодо проведення зустрічі – ред.) за умови того, що ми матимемо конкретні кроки, які можна перевірити".

Сандерс також нагадала, що Північна Корея пообіцяла припинити ракетно-ядерні випробування та обговорювати питання денуклеаризації Корейського півострова. На переконання адміністрації Білого дому, режим КНДР пішов на це через потужний вплив міжнародної спільноти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-