Вбивство журналіста: Італійська поліція попереджала Словаччину щодо калабрійців

Вбивство журналіста: Італійська поліція попереджала Словаччину щодо калабрійців

Укрінформ
Поліція Італії попереджала Словаччину щодо калабрійців, які були заарештовані за підозрою у вбивстві журналіста Кучака.

Про це повідомляє італійське інформагентство ANSA

«Італійська поліція попередила деякий час назад словацьку поліцію і міжнародні організації про групу калабрійців, заарештовану в східній частині країни в четвер», - йдеться в повідомленні з посиланням на судові джерела. 

Прокурори з муніципалітету Реджо-ді-Калабрія, які розслідують справи, що пов’язані з мафією, офіційно доводили до відома міжнародних поліцейських органів і національної поліції Словаччини про необхідність стежити за діяльністю групи калабрійців, підозрюваної в причетності до вбивства молодого журналіста Яна Кучака і його подруги», - уточнює ЗМІ.

Виконувач обов'язків генерального прокурора Реджіо Калабрії Гаетано Пачі заявив ANSA, що його офіс також надав інформацію про зв'язки трійці, що нібито мають місце, з калабрійською злочинною організацією «Ндрангета».

Читайте також: Вбивство журналіста в Словаччині: затримали сімох підозрюваних

Як повідомляв Укрінформ, в поліції Словаччини 1 березня заявили про затримання семи осіб у справі про розслідування вбивства журналіста Яна Куцяка.

За даними поліції, серед затриманих у справі є люди з прізвищами та ініціалами, деякі з яких співпадають з іменами італійських бізнесменів, які фігурували в останньому розслідуванні Куцяка. Серед таких імен вказується Antonino V.

25 лютого у будинку в селі Велька-Мача, на схід від столиці Братислави, було виявлено тіла розстріляних 27-річного журналіста Яна Куцяка і його подруги Мартіни Кушнірової. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-