Вбивство журналіста в Словаччині: затримали сімох підозрюваних

Вбивство журналіста в Словаччині: затримали сімох підозрюваних

Укрінформ
У поліції Словаччини 1 березня заявили про затримання сімох людей в справі про розслідування вбивства журналіста Яна Куцяка.

Як повідомляє "Радіо Свобода", всіх підозрюваних затримали під час рейдів у семи різних місцях на сході країни.

За даними поліції, серед затриманих у справі є люди з прізвищами та ініціалами осіб, деякі з них, як виглядає, збігаються, з іменами італійських бізнесменів, що фігурували в останньому розслідуванні Куцяка. Серед таких імен вказується Antonino V.

Відповідно до реєстру бізнесменів у Словаччині, італійський підприємець Антоніно Вадала певний час був співвласником фірми разом з помічницею прем’єр-міністра Роберта Фіцо Марією Тросковою.

Читайте також: Міністр культури Словаччини подав у відставку через вбивство журналіста

Троскова і секретар Ради нацбезпеки країни, що також згадувався в розслідуванні Куцяка, подали у відставку 28 лютого на тлі очікування результатів розслідування вбивства журналіста. Обоє заперечують будь-які правопорушення.

25 лютого в будинку у селі Велька-Мача, на схід від столиці Братислави, були виявлені тіла розстріляних 27-річного журналіста Яна Куцяка і його подруги Мартіни Кушнірової. Партнери по коаліції закликали прем’єр-міністра Роберта Фіцо звільнити низку високопосадовців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-