Манафорт відмовився визнавати провину за новими звинуваченнями

Манафорт відмовився визнавати провину за новими звинуваченнями

Укрінформ
Скандально відомий екс-менеджер президентської кампанії Трампа та політичний радник Януковича Пол Манафорт не визнав себе винним у зв'язку з останніми звинуваченнями, висунутими проти нього офісом спецпрокурора Мюллера.

Слухання по справі відбулися в середу, повідомило американське інформагентство Reuters.

"Колишній менеджер кампанії Дональда Трампа Пол Манафорт не визнав своєї провини після висунення проти нього нового обвинувального вироку по справі російського втручання у вибори 2016 року", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Манафорт порадив "ПР" перейменуватися в "Опоблок" після втечі Януковича - Bloomberg

Після того, як його колишній партнер, Рік Гейтс, під тиском доказів визнав себе винним минулого тижня та погодився співпрацювати зі слідством, Полу Манафорту були висунуті нові обвинувачення.

Зокрема, йому інкримінували два нових епізоди наряду зі змовою з метою відмивання грошей, подання невірних податкових декларацій, шахрайством в банках та ухилення від реєстрації в якості іноземного агента, коли він займався лобіюванням прокремлівського уряду в Україні часів президента Віктора Януковича.

Читайте також: Манафорт міг платити за лобіювання Януковича екс-канцлеру Австрії - ЗМІ

Згідно з новими обвинуваченнями, Манафорт разом з Гейтсом вивели понад $30 млн через таємні офшорні рахунки, а також використовували "сховані за кордоном багатства, щоб вести розкішне життя в США" ухиляючись від податків зі своїх доходів.

Суддя окружного суду Вашингтону Емі Берман Джексон визначила дату для початку судового процесу, який розпочнеться 17 вересня у столиці США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-