Червоний Хрест звільнив 21 співробітника за користування секс-послугами

Червоний Хрест звільнив 21 співробітника за користування секс-послугами

Укрінформ
Міжнародний Комітет Червоного Хреста заявив, що протягом останніх трьох років 21 співробітника було звільнено через користування секс-послугами.

Про це повідомляє BBC з посиланням на директора Червоного Хреста Іва Даккорда.

"Я дав дорученням моїм колегам зібрати дані, які ми маємо про сексуальну поведінку, і я можу сказати, що з 2015 року ми виявили 21 співробітника, який був або звільнений за оплату сексуальних послуг, або подав у відставку під час внутрішнього розслідування", - заявив він.

Читайте також: В Україні нарахували близько 80 тисяч "секс-працівників"

Крім того, два інші співробітники, яких запідозрили у вчиненні сексуального розбещення, не поновили свої контракти, сказав Даккорд, додавши, що він "глибоко засмучений повідомляти ці цифри".

Варто зазначити, що однією з функцій організації є боротьба з сексуальним насильством.

Даккорд заявив, що в Червоному хресті, в якому працює 17 тисяч співробітників по всьому світу, стурбовані тим, що на інциденти, про які слід було повідомляти, не було належної реакції.

Як зазначається, увагу до Міжнародної організації привернуло видання The Times, яке повідомило, що британський партнер Червоного хреста Oxfam GB приховав звинувачення про сексуальну поведінку своїх співробітників в Гаїті.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-